Houtwerk

Overkappingen

Overkappingen

Wilt u ook bij wat kouder weer genieten van uw terras? Of wilt u juist bescherming tegen de felle zon in de zomer? Dan is een houten overkapping een goede en sfeervolle oplossing. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om een veranda aan uw huis vast te laten bouwen. Wij maken uw overkapping helemaal op maat en kunnen deze in verschillende houtsoorten uitvoeren. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Maak met ons een afspraak voor een vrijblijvend advies

b18af0bf-062a-43ee-bad4-36de012d01b9

Veelzijdige mogelijkheden

Heeft u door ons een terras laten aanleggen, dan kunt u hier met een overkapping tot ver in het najaar van genieten. Maar niet alleen bij een terras is een overkapping een fijne toevoeging. Misschien wilt u extra opslagplaats in uw tuin voor tuinmeubilair of hout. Het is ook mogelijk om een houten overkapping te gebruiken als carport zodat u uw auto, motor of elektrische fiets droog kunt stallen. Wij luisteren graag naar uw wensen en maken uw ideale overkapping waar.

PHOTO-2023-07-04-00-04-00(2)

Vakmanschap

Het hele bouwproces en de afwerking houden wij in eigen hand. Wij garanderen u op deze manier hoge kwaliteit en vakmanschap. Wij maken uw overkapping geheel op maat en maken geen gebruik van kant-en-klare bouwpakketten. Uiteraard werken wij alleen met hoogwaardige materialen. Wilt u ook meteen een terras en bijpassende bestrating, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zo is uw overkapping na oplevering meteen klaar voor gebruik.

PHOTO-2023-07-04-00-03-58(1)

Afwerking

Wij werken uw nieuwe overkapping vakkundig af. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij verlichting aanbrengen zodat u ook op donkere avonden plezierig gebruik kunt maken van de overkapping. De buitenzijde kunnen wij met beits behandelen. U kunt er ook over nadenken om de buitenzijde met een kleur te laten behandelen. Denk aan het Zeeuws zwart dat vaak te zien is op schuren en schuttingen in Zeeland. Ook in dakbedekking zijn er verschillende opties. Wij kunnen bijvoorbeeld een groen dak aanbrengen als u dat wenst.

AnyConv.com__992dd15d-b295-4500-8f1f-13daad179ba1

Advies

Van opbouw tot afwerking: het realiseren van uw overkapping is bij ons in goede handen. Wilt u uw tuin door ons laten aanleggen en meteen een overkapping laten plaatsen, of wilt u weten wat de verschillende mogelijkheden zijn? Neem contact met ons op en wij denken graag met u mee.

Jan vacature hovenier