Houtwerk

Schuttingen

Schuttingen

Een mooie houten schutting is de oplossing voor meer privacy in uw tuin. Of u nu in een woonwijk woont of een vrijstaand huis op het Zeeuwse platteland bezit, het is fijn om van uw tuin een beschutte en knusse plek te maken. Als u graag een terras in uw tuin wilt, is een hoek van de schutting daarvoor een perfecte plek. Zo biedt de schutting bescherming tegen wind. Wilt u meer informatie over onze op maat gemaakte schuttingen? Wij maken graag kennis met u en geven advies over de verschillende mogelijkheden.

AnyConv.com__68a252b5-7756-449e-b810-f07dbd17a5e6

Verschillende stijlen

De meest gekozen schuttingen zijn wel de schuttingen met horizontale of verticale planken. Bij deze schuttingen kunnen wij de planken tegen elkaar plaatsen voor een dichte structuur zonder inkijk. Het is ook mogelijk om de planken iets te laten verspringen, zodat de schutting een wat meer open structuur krijgt. Wilt u wat ruimte voor groen, dan adviseren wij de planken af te wisselen met een trellisrek waar u planten tegenaan kunt laten groeien. Geeft u de voorkeur aan een volledig groene tuinafscheiding, zoals een haag, dan kunt u ook bij ons terecht.

PHOTO-2023-07-04-00-05-39

Maatwerk

Als uw wensen voor ons helemaal duidelijk zijn, gaan wij aan de slag met het bouwen van uw schutting. Wij kunnen deze volledig voor u op maat maken. Ook kunt u kiezen voor een meer standaard hout-betonschutting. Wij maken geen gebruik van bouwpakketten of kant-en-klare tuinschermen. Zo is uw nieuwe tuinafscheiding helemaal naar uw smaak. Als u meer houtwerk door ons laat uitvoeren, bijvoorbeeld het bouwen van een tuinhuis of overkapping, dan zorgen wij ervoor dat alles mooi bij elkaar past.

AnyConv.com__0a4567b9-f8be-4b62-9957-c12808dd8fee

Afwerking

Uw schutting werken wij netjes af met beits of verf, zodat hij bestand is tegen weersinvloeden. Ook als u een toegangspoort of hek nodig heeft, kunt u dat aan ons overlaten. Als u dat wenst leggen wij ook graag meteen uw terras of border aan. Het totaalbeeld van uw tuin is voor ons belangrijk. In het ontwerp van uw tuin besteden wij daarom aandacht aan alle elementen, van bestrating tot tuinafscheidingen.

AnyConv.com__5ca15f6e-0c58-4272-bb46-35007137ba0a

Advies

Bent u benieuwd welke tuinafscheiding het best bij uw wensen past? Wij denken graag met u mee over de verschillende mogelijkheden en geven u advies bij het inrichten van uw tuin. Neem contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

PHOTO-2023-07-04-00-03-58(2)