Houtwerk

Tuinhuizen

Tuinhuizen

Wilt u een tuinhuis in uw tuin laten bouwen en woont u in de omgeving van Middelburg? Wij maken voor u een tuinhuis op maat dat precies bij uw wensen en tuin past. Een tuinhuis is een ideale toevoeging in uw tuin en kan veel verschillende bestemmingen hebben. U kunt het gebruiken als opslagplaats, of gezellig inrichten met een loungeset zodat u het hele jaar rond van uw tuin kunt genieten. Of maak van uw tuinhuis uw hobbyruimte of werkplek. 

Neem contact met ons op voor advies en informatie over de verschillende mogelijkheden. 

PHOTO-2023-07-04-00-04-00(1)

Maatwerk

Een tuinhuis op maat laten maken, betekent bij ons ook écht dat u maatwerk krijgt. Wij werken niet met bouwpakketten en prefab onderdelen. Naar uw wensen maken wij een schets van uw gedroomde tuinhuis. Vervolgens kunt u de uitvoering met een gerust hart aan ons overlaten. Van opbouw tot afwerking leveren wij de beste kwaliteit.

b18af0bf-062a-43ee-bad4-36de012d01b9

Afwerking

Wij leveren u een keurig afgewerkt tuinhuis dat meteen klaar is om in te richten. De buitenkant wordt afgewerkt met beits(?) zodat het hout beschermd is tegen weersinvloeden. Naar wens plaatsen wij ramen en deuren. Het is ook mogelijk om een open of halfopen overkapping aan het huisje te laten plaatsen. Het dak kan afgewerkt worden met dakshingles. Wilt u een duurzaam dak en meer natuur in uw tuin, dan kunt u kiezen voor een groen dak.

AnyConv.com__0e65e189-56a5-4730-ba50-fb466eaa3f72

Advies

Wilt u genieten van meer opbergruimte of een fijne afgesloten zitplaats in uw tuin? Kies voor een tuinhuis in uw tuin en maak een afspraak met ons voor een vrijblijvend adviesgesprek. Laat uw tuinhuis door ons op maat maken en geniet jarenlang, dag in dag uit, van uw tuin.

PHOTO-2023-07-04-00-03-59(1)