Houtwerk

Vlonders

Vlonders

Een houten vlonder is een sfeervolle toevoeging in uw tuin. De mogelijkheden voor een vlonder zijn eindeloos. Misschien wilt u een vlonder aan uw betegelde terras, of aan uw houten tuinhuis of blokhut. Een vijver met een rond of vierkant vlonderterras is een blikvanger in uw tuin. Een heerlijke zitplaats voor een warme zomeravond. Wilt u graag een vlonder laten aanleggen? Maak met ons een afspraak voor meer informatie over de verschillende opties.

AnyConv.com__ac8d1e05-faa2-4178-8522-540f53a315c5

Een vlonder naar wens

Heeft u de voorkeur voor een moderne tuin met veel grijstinten? Dan voelt de keuze voor een vlonder misschien niet voor de hand liggend. Toch kan een vlonder ook mooi in uw tuin passen. Combineer bijvoorbeeld een strakke vijver met een vlonder van composiet. Met een bijpassende loungeset krijgt uw vlonderterras een luxueuze en chique uitstraling.

AnyConv.com__af7deda0-4469-47b8-84ac-acf55fc8baad

Kwaliteit & vakmanschap

Voor de aanleg van uw vlonder maken wij alleen gebruik van de beste materialen. De meest gekozen materialen zijn wel hardhout, eiken of lariks. Wij maken de vlonder geheel op maat in de vorm die u wenst. Daarbij kunt u kiezen uit vlonderplanken of vlondertegels. Wij kunnen de vlonder ook aanleggen in plaats van bestrating of in combinatie daarmee. Doordat wij met eigen personeel werken, staan wij garant voor de beste kwaliteit.

PHOTO-2023-07-04-00-04-00(2)

Afwerking & onderhoud

Na aanleg van de vlonder werken wij deze netjes af. Zo is uw vlonderterras beschermd tegen weersinvloeden en heeft u er jarenlang plezier van. Het hout moet af en toe schoongemaakt en onderhouden worden. Hiervoor kunt u uiteraard ook onze hulp inschakelen. Wilt u uw vlonder graag zelf onderhouden? Dan kunt u bij ons terecht voor advies.

AnyConv.com__ac8d1e05-faa2-4178-8522-540f53a315c5

Advies

Wilt u graag een sfeervolle zitplaats in uw tuin? Geef uw tuin een unieke uitstraling met vlonder van hout of composiet. Bent u er nog niet helemaal uit wat bij u past, een bestraat terras of houten vlonder? Vraag ons gerust om advies. 

Neem contact met ons op en wij geven u graag meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

PHOTO-2023-07-04-00-04-00(3)