Jan Tuinen

Tuinaanleg

Bestrating

Sierbestrating is een belangrijk element in uw tuin. Met een mooie tegel of klinker geeft u uw tuin een heel eigen sfeer. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende legverbanden. Hiermee worden de patronen bedoeld waarin de tegels gelegd kunnen worden. De bestrating kan ook gecombineerd worden met halfverharding. Wilt u een tuinpad, terras of oprit laten aanleggen en woont u in de omgeving van Middelburg? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

PHOTO-2023-07-04-00-04-00(2)

Beplanting

Wij verzorgen graag de beplanting van uw tuin voor u. Wilt u een border laten aanleggen? Wij geven u, samen met onze partners, advies over de inrichting van de border en de juiste standplaats van planten. Ook groene tuinafscheidingen zoals een groene haag horen bij het beplantingsplan. Eveneens kunt u bij ons terecht voor de aanleg van uw gazon. Klik verder voor uitgebreide informatie over beplanting.

AnyConv.com__0bedd89c-b30d-4c82-a7e1-dfa71e7bbcde

Halfverharding

De mogelijkheden van halfverharding in uw tuin zijn eindeloos. Of u uw tuin nu een natuurlijke of moderne uitstraling wilt geven, er is altijd wel een soort halfverharding die past bij uw wensen. Halfverharding toegepast in een sierelement of tuinpad is goed voor de drainage in uw tuin en kan uitstekend gecombineerd worden met bestrating. Het is even goed beloopbaar als stenen of tegels. Het is dus geen probleem om eroverheen te fietsen of te rijden met een rolstoel of rollator.

PHOTO-2023-07-04-00-05-39(1)

Drainage

Goede drainage in uw tuin is ontzettend belangrijk. Wateroverlast op het terras, het gazon of de bestrating is een vervelend probleem. Dit is op te lossen door een goed drainagesysteem aan te laten leggen. Wij adviseren u over de juiste drainage in uw tuin. Laat u uw tuin opnieuw door ons aanleggen, dan is dat het uitgelezen moment om afwateringsproblemen voor eens en altijd op te lossen. Zo kunt u zorgeloos van uw nieuwe tuin genieten.

b18af0bf-062a-43ee-bad4-36de012d01b9

Sedum dak

Een groen dak of sedumdak is een aantrekkelijke manier om meer groen aan te brengen in uw tuin. Ze zijn natuurvriendelijk, onderhoudsarm en beschermen het dak tegen weersinvloeden. Sommige gemeenten in Zeeland geven subsidie voor groene daken. Wilt u een sedumdak op uw tuinhuis, overkapping of schuur? Lees verder voor meer informatie over de voordelen en mogelijkheden.

shutterstock_603175409

Vijvers

Een vijver of waterornament is een prachtige en sfeervolle toevoeging in uw tuin. Voor zowel de aanleg van moderne als natuurlijk ogende vijvers kunt u bij ons terecht. Uiteraard werken wij de vijver mooi voor u af met verlichting en bestrating. Als u dat wenst kunnen wij de vijver ook voor u vullen met planten of vissen.