Tuinaanleg

Beplanting

Beplanting

In uw nieuwe tuin mag mooie beplanting natuurlijk niet ontbreken. In ons advies over de aanleg van uw tuin nemen wij ook de beplanting mee. Wij schetsen de inrichting van uw tuin naargelang uw wensen. Wij werken samen met betrouwbare partners voor advies over geschikte planten en hun standplaats. Het aanplanten van uw tuin, border of gazon voeren wij graag voor u uit.

PHOTO-2023-07-04-00-03-59(1)

Plaatsing van planten

Zeeland is de zonnigste provincie van Nederland: Vlissingen was in 2020 de plaats met de meeste zonuren. Vangt uw tuin ook veel zon, dan is het belangrijk dat de beplanting daartegen bestand is. Een zonnige tuin kan betekenen dat u last heeft van een droge grond bij warmte. Hierbij kan een drainagesysteem met absorptieblokken helpen. Deze blokken nemen water op bij regen en geven het weer af bij droogte. Naast de standplaats, in de zon, halfschaduw of schaduw, is ook de grondsoort in uw tuin van belang. Samen met onze partners geven wij u graag advies over de juiste beplanting voor uw tuin.

b18af0bf-062a-43ee-bad4-36de012d01b9

Borders

Een mooie border is een lust voor het oog. Met een mix tussen bloeiende en wintergroene planten geniet u het hele jaar van een mooie tuin. Het aanplanten van uw border is bij ons in goede handen. Wij werken de border netjes voor u af met een opsluitband of stenen muurtje. Als u een pad langs de border wilt verzorgen wij de bestrating voor u. Zo past uw border prachtig in uw tuin.

PHOTO-2023-07-04-00-03-58(2)

Groene tuin-afscheidingen

Als tuinafscheiding kunt u kiezen voor een schutting. Wilt u de natuur echter wat meer in de tuin halen dan is een groene tuinafscheiding een goede keuze. Een groene haag kan prachtig zijn en kunt u zo groot laten worden als u wilt. Wilt u een snelgroeiende tuinafscheiding dan is betongaas begroeid met klimop een mooie optie. Wij adviseren u graag over een passende tuinafscheiding. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

AnyConv.com__0bedd89c-b30d-4c82-a7e1-dfa71e7bbcde

Advies

Met mooie beplanting is uw tuin pas echt af en kunt u er jarenlang van genieten. Wilt u uw droomtuin realiseren? Wij helpen u graag uw wensen waar te maken. In overleg met u maken wij een schets van uw tuin waarin de beplanting naadloos past. Voor beplanting in of rondom vijvers of een groen dak kunt u ook bij ons terecht. 

Jan vacature hovenier