Tuinaanleg

Bestrating

Bestrating

Wij voorzien uw nieuwe tuin graag van mooie sierbestrating van uitstekende kwaliteit. In uw tuin is passende bestrating een belangrijk onderdeel. Bij het bestraten van uw tuin, of een gedeelte daarvan, kunt u kiezen uit veel verschillende opties. Woont u in Walcheren, Noord- of Zuid-Beveland en wilt u uw tuin opnieuw laten aanleggen? Maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend adviesgesprek.

PHOTO-2023-07-04-00-03-59(3)

Tegelsoorten

Een mooie tegel of klinker geeft uw terras een unieke uitstraling. Wij geven u graag advies over verschillende tegelsoorten die passen bij uw wensen. Een terras van keramische tegels is gemakkelijk te onderhouden. Tegels van keramiek zijn kras- en kleurvast. Wilt u een tuinpad met natuurlijke uitstraling en charme? Dan is natuursteen of halfverharding zoals grind of split een goede keuze. Voor een terras met een natuurlijke uitstraling is naast natuursteen een houten vlonder een prachtig alternatief. Heeft u bestrating nodig onder een overkapping of in een tuinhuis, dan leggen wij dit graag voor u aan.

PHOTO-2023-07-04-00-04-00(2)

Legverbanden

Samen zorgen wij ervoor dat uw tuinpad of terras prachtig in uw tuin past. De bestrating kunnen wij aanleggen in talloze verschillende legverbanden. Denk aan een visgraatverband, blokverband, halfsteensverband of lintlagen in de looprichting van uw tuinpad. Dit is nog maar een kleine greep uit de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee bij de keuze voor een legverband. Uiteraard zorgen wij voor een nette afwerking van uw sierbestrating door middel van betonbanden, palissades of stapelstenen. 

PHOTO-2023-07-04-00-05-39

Oprit

Een oprit wordt vaak intensief gebruikt. Daarom adviseren wij een zware steen van goede kwaliteit. Bij de aanleg van uw oprit kunnen wij elk legverband voor u verzorgen. Het is ook mogelijk om de bestrating vast te leggen in beton. Dit voorkomt dat er na verloop van tijd sporen van de auto zichtbaar worden. Door de oprit in beton vast te leggen geniet u jarenlang van een strakke oprit!

PHOTO-2023-07-04-00-05-39(1)

Advies

Het bestraten van uw tuin is bij ons van begin tot eind in goede handen. Wij nemen de bestrating mee in het aanlegplan van uw tuin en zorgen voor de levering van materialen en de uitvoering. Doordat wij met eigen personeel werken, kunnen wij de kwaliteit waarborgen. Vanuit ons bedrijf in Middelburg komen wij graag langs voor een vrijblijvend adviesgesprek om uw wensen door te nemen. Wij schetsen graag uw droomtuin in 2D! 

AnyConv.com__ca8436ca-e535-4540-b011-f487f1abdaa9