Tuinaanleg

Vijvers

Vijveraanleg

Voor de aanleg van een vijver of waterpartij bent u bij ons aan het goede adres. Of u nu een klein waterornament of een grote vijver wenst: schakel ons in voor goed advies en professionele uitvoering. Welke stijl uw tuin ook heeft, van strak tot meer natuurlijk, er is altijd een vijver die past bij de sfeer die uw tuin uitstraalt.

Verschillende soorten vijvers

In een strakke, moderne tuin past een vijver van beton of betonblokken. Een gemetselde vijver is in deze tuin ook een goede optie. Houdt u van een natuurlijke uitstraling? Dan adviseren wij een op maat gemaakte vijver bekleed met vijverfolie of een voorgevormde vijver.  Wij adviseren u over de mogelijkheden en leggen de vijver of het waterornament voor u aan.

AnyConv.com__aed6bd57-9c8d-4c1d-a9c1-2671d481ee81

Waterornamenten

Wilt u een waterpartij die weinig ruimte in beslag neemt? Voor zowel strakke als natuurlijke tuinen zijn veel verschillende waterornamenten zoals watervallen en fonteinen beschikbaar. Een waterval van natuursteen of een waterornament van bamboe heeft bijvoorbeeld een mooie natuurlijke uitstraling. In een strakke tuin is een waterornament van rvs of polystone een mooie toevoeging. Waterornamenten kunnen ook in combinatie met een vijver geplaatst worden.

PHOTO-2023-07-04-00-03-59(2)

Advies

In elke tuin is een vijver of waterornament een mooie toevoeging. Bent u benieuwd welke vijver of welk waterornament bij u past? Maak dan een afspraak met ons voor een gesprek over de mogelijkheden. Wij luisteren graag naar uw wensen en nemen het ontwerp van de vijver mee in het aanlegplan van uw tuin.

PHOTO-2023-07-04-00-03-58(1)